Wat is 50 minutes ?
50minutes is een snelservice voor design. Binnen deze dienst krijgen alle ontwerp gerelateerde vragen een 50 minuten durend antwoord. Dit antwoord kan een schets, collage of 3d beeld; een handleiding tot productie of maattekening; een plan van aanpak, uitgeschreven strategie of briefing zijn. In dat opzicht werkt 50minutes als een kauwgomballenbak, je krijgt altijd wat je wil, maar nooit wat je verwacht had.

Wat betekent snelservice daadwerkelijk?
Snel betekent zoveel als ongeremd, zonder omwegen, recht op het doel af. Hierbij is geen tijd voor twijfel noch bedenktijd. 50minutes viert de oergedachte, de eerste penseelstreek vanaf waar je verder moet. Het gaat voorbij aan energie wrekende en tijdverslindende ontwerp-processen. Als instant-design dienst bant het alle twijfel. Want ook van het eeuwige getwijfeld krijgt iemand hoe dan ook de rekening gepresenteerd. Echter, snel betekent niet onmiddellijk. Om op de kern van de vraag te kunnen antwoorden nemen we de tijd om met de vraag rond te lopen. Noem het de incubatietijd waarbij de batterijen vol ideeën worden geladen. Een noodzakelijk iets om aan de hoge kwaliteitseisen van 50minutes te voldoen.

Wat kan 50minutes voor u betekenen?
50minutes zal van uw vraag geen spaander heel laten. Het fileert de vraag tot op het bod om uiteindelijk op de ware noodzaak een antwoord te formuleren. Jouw gedroomde stoel, lamp of inloopkast; de bedrijfscampagne online of op papier; Jouw droom huis of een nabije verbouwing; '50 minutes' zal jouw vraag ontleden en op de kern van het probleem een antwoord formuleren. Dat maakt van '50minutes' de plek waar men om aandacht moet schreeuwen!

Waar betaalt men voor?
Men betaalt uiteindelijk voor de 50 minuten plus het idee. Zie het idee als een vaste kost, waarbij het aantal 50 minuten variabel kunnen worden toegevoegd. Zo betaal je voor 50 minuten 100 euro, voor 100 minuten, 150 euro, 150 minuten 200 euro enzovoort. Met dit bedrag koop je ook het idee waardoor men vrij is alles te doen of laten met het verkregen antwoord. Na levering zijn er geen verplichting noch beperking. Niet voor het idee en niet voor de ontwerper van dit idee.

Is dit het enige verdienmodel binnen 50minutes?
Nee. Enderzijds is 50minutes het visitekaartje van de oprichters Jacques & André, anderzijds is het voor hen de uitgelezen kans om hun talent, waarbij men razendsnel tot een kwalitatief hoogstaand ontwerp en antwoord komt, te verzilveren. Het uiteindelijke doel is dat 50minutes uitgroeit tot een uitzendbureau waarbij vragen één op één worden doorgespeeld naar een achterban vol snel-denkende ontwerpers en ontwikkelaars van ideeën.

Hoe boek ik mijn 50minutes?
Klik op deze link, vul het formulier in. Na bevestiging van de opdracht gaat 50minutes voor u aan de slag.

Antwoord gegarandeerd !
Jacques & André
For the origin of 50 minutes, click here !
50 minutes by Jacques & André
dany1 dany2 stand
Bruno Vermeersch
Director

info@50minutes.org
www.50minutes.org
0031 6 10864492
nl / eng